Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Våra datakällor

Våra datakällor

Varför välja Creditsafe?

Vi har listat 8 anledningar till varför du ska välja Creditsafe som leverantör.

Få en gratis upplysning!

Är din kund kreditvärdig? Se efter själv, vi bjuder på en gratis kreditupplysning.Maximal uppdateringsfrekvens från en mängd officiella källor

Creditsafe är stolta över vår datakvalitet och driftsäkerhet. Informationen uppdateras dagligen, hämtas direkt från källan och vi har alltid kontrollen över digitalisering samt förädling av data.

Detta betyder att all digitalisering av exempelvis årsredovisningar, koncernstrukturer och konkursansökningar, görs med högsta möjliga kvalitet och under vår fullständiga kontroll. All information analyseras utifrån en mängd olika beslutsregler.
Se fullständig lista över Creditsafes datakällor och uppdateringsfrekvens.

 

 

 

 


FAQs

Var hämtar Creditsafe information ifrån?

Creditsafe har flera leverantörer av officiell information, däriband Bolagsverket, Kronofogden, Skatteverket, Statistiska Centralbyrån, SPAR, Lantmäteriet, Folkhälsoinstitutet, Postnummerservice samt alla tingsrätter i Sverige.

Hur ofta uppdateras informationen?

Gemensamt för alla våra leverantörer är att de håller högsta kvalitet och uppdateras med maximal leveransfrekvens. Detta betyder att vi uppdaterar dagligen eller så ofta som källan tillåter. Som kund till Creditsafe kan du därför vara trygg med att du alltid fattar beslut grundat på den senast tillgängliga informationen.

Jag vill ändra min information, hur gör jag?

Önskar du ta bort eller ändra uppgifter ska du i första hand vända dig direkt till källan. När du ändrat hos källan kommer uppgifterna att uppdateras hos oss automatiskt vid nästa avisering.

När publiceras ny årsredovisning i kreditupplysningen?

Vanligtvis tar det ca en vecka efter att Bolagsverket godkänt årsredovisningen innan vi har den inskannade kopian i PDF-format på vår hemsida. Sedan beroende på tid på året, brukar det ta ytterligare en till två veckor innan ni kan se de inregistrerade bokslutsuppgifterna i vår kreditupplysning.


För mer information, fyll i formuläret eller ring 031-725 50 00Contact

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Våra paket

Paketlösningar för alla typer av företag, behov och verksamheter.

FAQs

Har du frågor? Här har vi samlat nyttig information om vår verksamhet.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.