Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Integrerade tjänster

Integrerade tjänster

PaymentData

Dela information om betalningsbeteende och gör bättre bedömningar.Specialister på integrerad kredit- och affärsinformation

Creditsafe har mångårig erfarenhet av integrationslösningar och är inom flera områden den marknadsledande leverantören av integrerad kredit- och affärsinformation. Vi har färdiga standardmoduler i mer än 20 affärssystem och kan även skräddarsy lösningar efter behov.

Med våra flexibla lösningar för inbyggd kreditkontroll kan vi erbjuda dig och ditt företag sekundsnabba automatiserade kreditkontroller, både i din webbshop som direkt i ditt system. Vi tillhandahåller färdiga systemintegrationer till en mängd affärssystem och erbjuder även specialdesignade leveranser där vi klär på din fil med ekonomisk information. Genom en integration till ditt system kan du exempelvis snabbt hämta korrekta adressuppgifter eller uppdaterad kundinformation.

Här kan du läsa mer om två av våra moduler:
Microsoft Dynamics 365 CRM
Microsoft Dynamics NAV


Hur kan informationen integreras?


Webservice

Vi använder oss av moderna webbtjänster och med fokus på kvalitet och driftsäkerhet, kan du integrera vår kredit- och affärsinformation med ditt eget system. Ständig utveckling och förbättring av tjänsterna är en förutsättning för att möta krav och önskemål från våra kunder och partners.

Affärs- och kreditinformation i ditt system

Att alltid ha uppdaterad information tillgängligt i det system som används dagligen underlättar för alla våra kunder som gör många upplysningar och behöver informationen som en integrerad del av sina affärsbeslut. Enkelt och funktionellt är våra ledord. Så långt det är möjligt använder vi våra standard-moduler och färdiga kopplingar till olika system. Men givetvis kan vi även anpassa lösningar, varje kund är unik. 

Portaler

För större företag och organisationer erbjuder vi kredit-upplysningsportaler där du själv kan designa din egen portal och anpassa våra tjänster efter behov. Möjligheten att addera egen intern information och styra beslutsnivåerna på ett mer effektivt sätt är nästintill obegränsad. Webbshop kreditkontrollAutomatiska kreditkontroller i din webbshop

Creditsafes populära e-handelskoncept är välkänt i branschen. Med Quickpay och möjligheten att koppla på en automatisk kreditkontroll direkt i din webbshop, kan du snabbt kontrollera kundens betalningsförmåga och dessutom få fler affärer.

Med hjälp av Creditsafes information kan du automatiskt hämta korrekta adressuppgifter, kontrollera status på kunden samt ta en kreditupplysning i samband med köp. Din kund behöver endast fylla i person- eller organisationsnummer och kan enkelt slussas vidare till nästa steg i köpprocessen. Om kunden godkänns tillåts fakturaköp - annars erbjuds ett annat betalsätt.

Det är du själv som sätter upp kraven för att godkänna en kredit, detta via en kreditmall baserad på den egna kreditpolicyn.

 


För mer information, fyll i formuläret eller ring 031-725 50 00Contact

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Kreditmall

Snabb kreditkontroll och enheligt bedömning med rött, grönt eller gult ljus.

Integration

Integrera kredit-information i Microsoft Dynamics CRM. 

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.