Kreditupplysning 031 - 725 50 00

Varför välja Creditsafe?

Varför välja Creditsafe?

Visste du att?

Varje dag går över 600 företag i konkurs i Europa. Vi hjälper dig undvika kreditförluster. Ett kreditupplysningsföretag som är här för att utmana

På Creditsafe vill vi förändra sättet man använder affärs- och kreditinformation. Genom att göra både svensk och internationell information mer tillgänglig, på ett sätt som gynnar alla och dessutom till marknadens bästa pris, revolutionerar vi marknaden och utmanar de traditionella arbetssätten.

 

Användarvänliga

Creditsafe tillhandahåller fullständiga kreditupplysningar där du får all viktig kredit- och affärsinformation samlad på ett och samma ställe. Våra upplysningar har ett användarvänligt gränssnitt, vilket medför lättnavigerade tjänster där du kan välja antingen en översiktlig bild eller mer fördjupad information.


Global täckning och lokal leverans

Hos Creditsafe får du internationell täckning i världsklass. Som världens mest använda leverantör av kreditupplysningar satsar vi stort på internationell närvaro samt att utöka våra databaser till att inkludera fler och fler länder. För dig som kund innebär det att tillgänglighet alltid växer och att nya länder ständigt tillkommer. Vi har idag världens största kombinerade företagsdatabas och erbjuder utlandsupplysningar på 240 miljoner företag online.

Kreditupplysningsföretag

Konkurrenskraftiga priser - all information ingår!

På Creditsafe vill vi erbjuda dig marknadens bästa pris. Därför erbjuder vi kreditupplysningspaket där all information ingår och till oslagbara priser. Vi har en generös fastprismodell, där du får fri tillgång till information utan att det kostar mer. Du betalar alltid ett fast pris och vi debiterar inte per upplysning.

Ny dimension till din kreditbedömning

De senaste åren har en rad lagförändringar trätt i kraft vilket medfört både färre kvalitetskontroller och mindre tillgänglig information. Vi tycker det är viktigt att kunna möta bortfallet av information och har därför lanserat tjänsten Payment Data. Payment Data är unik information om dina kunders genom-snittliga betaltid, och tjänsten ingår kostnadsfritt för alla.

 

Icke löpande avtal

För oss är det viktigt att du är nöjd som kund, därför väljer vi att inte förnya avtalen automatiskt. Hos oss får alla en dedikerad kontaktperson som ser till att du får det du behöver. Av våra kunder väljer mer än 95% att fortsätta samarbeta med oss år efter år. Fri support ingår under hela avtalsperioden och garanterar dig ett snabbt svar när du behöver det.

Whychoose4

Visa upp er kreditvärdighet!

Vi tror på att skapa mervärde för våra kunder och väljer till skillnad från våra konkurrenter att ge kreditvärdighetsdiplom samt webbsigill utan kostnad. Detta för att företag enkelt ska kunna visa upp och intyga sin kreditvärdighet.

Datakvalité

Creditsafe är betrodda av över 90 000 kunder i hela världen att tillhandahålla de mest uppdaterade uppgifterna som finns tillgängliga för att skydda företag mot kreditförluster. Informationen hämtas dagligen direkt från källan. Dessutom sker digitalisering och förädling av data i egen regi under vår fullständiga kontroll. Vi har också en separat avdelning som arbetar enbart med kvalitetsfrågor, utredningar och dementier.Whychoose2

Time-to-market

På Creditsafe slutar vi aldrig lyssna på våra kunders feedback. För att möta marknadens efterfrågan arbetar vi offensivt med
att utveckla konkurrenskraftiga produkter med korta ledtider. Många av våra lösningar är framtagna tillsammans med våra kunder och utefter deras önskemål.


Creditsafe är världens mest använda leverantör av kreditupplysning

Integrerat

Vi erbjuder flexibla lösningar för inbyggd kreditinformation.

Utland

Creditsafe tillhandahåller utlandsupplysningar på 240 miljoner företag.

Bevakning

Tidiga varningssignaler och viktiga förändringar direkt till din inkorg.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.